top of page
Duinen en zee

Cursusweekend op Terschelling 3 tot 6 maart 2023

Een babymoon én cursusweekend in één. Drie overnachtingen in het prachtige hotel de Walvisvaarder, inclusief lunch, fietsen én geboortecursus!

 

Zijn jij en je partner opzoek naar dé babymoon én willen jullie goed voorbereid zijn op de geboorte van jullie kindje en het ouderschap? Dan is het Mama Zen cursusweekend op Terschelling iets voor jullie! Tijdens dit weekend hebben jullie tijd voor elkaar, ontspanning, kennis tot jullie nemen over geboorte en bereiden jullie je voor met praktische oefeningen en informatie.

O80A4563-2 kopie.jpg

Een uitnodiging om tot rust te komen

Push jezelf voorbij de beperkingen van je dagelijkse leven. Stap uit die dagelijkse sleur en geniet van elkaar en kom tot rust in de fijne zwangerschapsbubbel op Terschelling. Hier hoef je even helemaal niets, alleen tijd voor jou en je partner, jullie baby op komst én tijd om jullie voor te bereiden op een bevalling vanuit vertrouwen en regie.

 Mama Zen creëert de tijd en ruimte die jullie nodig hebben om SAMEN naar een mooie geboorte ervaring toe te werken.

✖️Jullie willen graag een goede voorbereiding, maar dit past niet in jullie agenda's

✖️Een volledige cursus kost teveel tijd

✖️Je wil graag samen met je partner voorbereiden

✔️ Jullie willen samen een weekend weg voordat de baby komt

✔️Jullie willen een team zijn tijdens de geboorte

✔️Jullie willen een goede samenwerking met jullie zorgverlener

✔️Een positieve geboorte ervaring 

✔️Ontspannen, voorbereiden én tijd samen in één weekend op Terschelling

3 in 1 cursus

Professioneel, inhoudelijk ZEER veel kennis, inspirerend & warm. Je geeft met jouw passie en ongelofelijke betrokkenheid echt iets waardevols aan nieuwe ouders en vooral aankomende (nieuwe) mama’s. Ik was echt overdonderd door al jouw hulp appjes en cadeautjes, dat voelt zooo fijn vooral in de laatste fase van de zwangerschap.

Jessie, groepscursus oktober

Hoe ziet het cursusweekend eruit?

Het programma voor het weekend: 

Vrijdag - aankomst
20:00-22:00 kennismaking en basics over bevallen
Zaterdag- cursus en eiland ontdekken
09:00-14:00 cursus 

Zondag- cursus en relax
09:00- 13:00 cursus 

Maandag- vertrek
vanaf 10:00 is de uit-check in het hotel.
 

Wat houd de cursus in?

Wat ontvangen jullie?

Het cursusweekend vindt plaats in hotel de Walvisvaarder. Bij het cursusweekend is een verblijf in een comfort kamer inbegrepen, daarnaast zijn er 7-versnelling fietsen voor jullie beschikbaar. Wens je liever een e-bike deze kun je uiteraard ook huren bij de receptie van het hotel. Tijdens de cursus op zaterdag en zondag wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Dit bestaat uit belegde broodjes, salade, vers fruit en koffie/thee. Heb je allergieën of dieetwensen? Laat dat dan even weten, dan houd de keuken daar rekening mee. Verder ontvangen jullie na afloop van iedere sessie een e-book met alle informatie  over de behandelde onderwerpen en oefeningen. Jullie ontvangen een goodie bag én na afloop wanneer jullie weer thuis zijn een zoom sessie met ruimte voor vragen of herhaling van oefeningen. Verder blijf ik beschikbaar via whatsapp voor 1:1 support.

2T2B9244 kopie.jpg

Doen jullie mee?

Schrijf je hieronder in voor het cursusweekend!

Bedankt dat jullie kiezen voor het cursusweekend van Mama Zen!

bottom of page