top of page

Cursus aanbod

In mijn cursus bereid ik jullie als (aanstaande) ouders in een fijne, warme en open setting voor op de geboorte en het ouderschap. In vier bijeenkomsten van drie uur hebben we het over de keuzes die je hebt tijdens: je zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd. Maar ook de werking van jouw lichaam tijdens de geboorte, welke (grote) invloed je mindset heeft en kan hebben, de fysiologie (biologische wetenschap) achter de geboorte, de kraamtijd, borstvoeding en het kersverse ouderschap komt aan bod.

 

Dit alles breng ik vanuit mijn passie, met positiviteit en vertouwen als basis. Ik deel mijn kennis op een laagdrempelige manier zodat het voor iedereen toegankelijk is. Oftewel: er vliegen je niet constant vaktermen om de oren, deze cursus is down to earth en hands-on. Open, eerlijk, praktisch en verhelderend.

 

Geboortepartner mee? Jazeker! (maar natuurlijk mag je ook alleen komen)

Jouw geboortepartner (en dit kan ook je moeder, zus, vriendin o.i.d. zijn) speelt een belangrijke rol tijdens de zwangerschapscursus die je bij mij volgt. Ook voor de partner is het essentieel om goed op de hoogte te zijn van wat er jullie te wachten staat en leert hoe hij of zij de zwangere vrouw kan ondersteunen tijdens het laatste deel van de zwangerschap en tijdens de bevalling. Jullie zijn samen een team in het verwelkomen van jullie kindje. Verwacht hiermee dus ook geen ‘old-school pufklas’, maar een leuke, leerzame en praktische cursus waar je echt wat aan hebt!

 

Tijdens de cursus krijg je hand-outs voor thuisgebruik, het boek ‘mijn reis naar binnen’ ter waarde van €30,-, nazorg en persoonlijke begeleiding. Kortom: een cursus tjokvol kennis, fijne en handige do’s en don’ts, inspiratie, ontspanning en voorbereiding op wat komen gaat. 

Keuze uit:

A- groepscursus mei 2023

Hee inge! Ik wilde je even laten weten dat we allebei tot nu toe al zo veel hebben aan de cursus! Omdat we het er toen een keer  over gehad hadden dat ik niet wist of het wel iets voor ons zou zijn, het is echt helemaal het tegenovergestelde! Wat je doet sluit precies aan bij wat ik nodig blijk te hebben. En ook van mijn partner zie ik een hele andere kant! Weer wat geleerd over mezelf en hem hihi! Dus daar wilde ik je alvast voor bedanken. Echt super leuk en inspirerend met hoeveel liefde en energie je het allemaal doet! Wij hebben nu al zin in de volgende!🤗💕

N- Privé cursus april 2023

De cursus behandelt alle fases van zwangerschap, voorbereidingen op geboorte, geboorte, kraamtijd etc. En geeft veel leestips en ontspanningsoefeningen. Het is een mooie balans tussen theorie en praktische oefeningen.

J- groepscursus september 2022

Ik had al veel gelezen maar echt heel waardevol om informatie te delen, en samen de stof te bespreken. Alsnog kwam er zoveel voorbij wat me echt verbaasde, dus veel info die je online en in boeken niet zo snel tegenkomt. De cursus gaf me meer zelfvertrouwen en vooral een POSITIEVE blik op de geboorte ipv angst. Ook hielp het mij erg om alle stappen en fases te bespreken: kennis van wat er gaat gebeuren geeft je zoveel meer vertrouwen en kracht. Plus Inge is zo vol passie en positivisme die ze zo op je overdraagt, heerlijk!

Meld je aan!

Dankjewel!
bottom of page