top of page
IMG_7950.JPG

Young living essentiële olie 

Sinds 2022 ben ik distributeur van Young Living. En niet voor niets, tijdens mijn tweede zwangerschap was ik opzoek naar een ontspannende geur voor bij mijn bevalling. En die vond ik! Young Living's stress away was dé geur die ik zocht. Het bracht direct ontspanning met zich mee. Young Living beschikt over hoogwaardige olien die aan een seed to seal certificering voldoen. Meer weten over het bedrijf Young Living? Klik dan op deze link.

 

Waar kun je de olien onder andere voor inzetten?

  • Slaapondersteuning voor jezelf of je kindje

  • Natuurlijk ondersteunen van de gezondheid van je gezin

  • DIY natuurlijke verzorgingsproducten

  • Low tox schoonmaken 

IMG_7495.heic

Starterkit

Met een starter kit maak je een vliegende start in de wondere wereld der olien. In de kit zitten 12 breed inzetbare olien, een diffuser naar keuze, twee zakjes ningxia en meer! 
 

IMG_8014.heic

Diffusers

Young Living beschikt over hoogwaardige diffusers die veilig zijn in gebruik. De diffusers zijn gemaakt van chirurgisch  plastic waardoor verweken van het plastic door olie 

onmogelijk is.

IMG_9145.JPG

Olien 

De olie is in te zetten op verschillende manieren. Diffusen, rollen of cuppen. voor verschillende doeleinden zoals: emotionele ondersteuning, lichamelijke ondersteuning bij verschillende klachten of het zuiveren van de lucht. 

bottom of page